1) Kako da ZAUSTAVIM uslugu?
Uslugu možete zaustaviti na tri načina:
1: Tekstualnom/SMS porukom: Možete se odjaviti u bilo kom trenutku tako što ćete poslati STOP WIN na 5225 (VIP, Telenor) I STOP WIN na 5225 (Telekom/MTS). Pretplata će istog trenutka biti otkazana.
2: E-poštom: Možete poslati e-poruku sa brojem telefona za koji otkazujete pretplatu na info.rs@winwithfun.com. Pretplata će biti otkazana u roku od 24 časa (radnim danima ili u ponedeljak nakon vikenda).
3: Preko telefonske linije za korisničku podršku: korisnici mogu pozvati broj za korisničku podršku uživo, TBD (besplatan poziv, možete razgovarati sa agentom u toku radnog vremena). Pretplata će biti otkazana u roku od 24 časa (radnim danima).

2) Kako da se pretplatim na uslugu?
Da biste se pretplatili na uslugu WinWithFun, potrebno je da pratite sledeće korake:
i. Kada naiđete na naš baner ili drugu reklamu na mreži, kliknite na reklamu.
ii. Bićete preusmereni na našu ciljnu stranicu sa informacijama o proizvodu i ostalim važnim podacima. Od vas će se tražiti da unesete važeći irski broj mobilnog telefona.
iii. Bićete preusmereni na našu stranicu za potvrdu na kojoj ćemo zatražiti od vas da pošaljete SMS sa određenom ključnom reči na broj 5225. Osim toga, dobićete besplatnu tekstualnu poruku sa zahtevom za potvrdu da želite da se pretplatite na uslugu WinWithFun.
iv. Pošaljite tačnu ključnu reč na broj 5225.
v. Sada ste pretplaćeni na WinWithFun. Dobićete potvrdu pretplate i URL adresu za pristupanje portalu sa aplikacijama sa kojeg možete preuzimati aplikacije iz naše bogate ponude.

3) Koliko košta ova usluga?
Cena pretplate na uslugu WinWithFun iznosi 380din nedeljno, 180din po poruci i 2 poruka nedeljno sa broja 5225.

4) Koliko poruka ću dobiti?
Usluga podrazumeva 5 (pet) premium tekstualnih poruka koje vam se šalju svake nedelje. Svaka poruka sadrži URL adresu za pristupanje usluzi WinWithFun

5) Koliko dugo traje usluga?
Ova usluga se zasniva na modelu pretplate. Usluga će trajati sve dok ne otkažete pretplatu.

6) Nisam znao/la da je reč o pretplati.
U svim reklamnim materijalima jasno je navedeno da je reč o pretplati. Osim toga, nakon pretplaćivanja, korisnik dobija besplatnu informativnu poruku sa podacima o troškovima usluge, učestalosti, načinu otkazivanja pretplate i adresom veb lokacije na kojoj mogu dobiti više informacija o usluzi.

7) Nisam se pretplatio/la na ovu uslugu, zašto mi stižu poruke?
Poruke koje se plaćaju šaljemo samo na brojeve mobilnih telefona koji su se pretplatili na neku od naših usluga. Možda ste zaboravili da ste pretplatili. Vodite računa kada pozajmljujete svoj mobilni telefon drugima. Pretplata se aktivira samo na zahtev.

8) Mislio/la sam da je ovo besplatna usluga.
Da bismo izbegli nesporazume, cena usluge se više puta pominje na svim našim promotivnim materijalima.

9) Moje maloletno dete se pretplatilo na ovu uslugu.
Razumemo da se nalazite u neprijatnoj situaciji. Da biste direktno otkazali detetovu pretplatu na našu uslugu, pošaljite tekstualnu poruku sa tekstom STOP WIN na 5225 (VIP, Telenor) i STOP WIN na 5225 (Telekom/MTS). Informacije o drugim načinima otkazivanja pretplate potražite u 1. odgovoru iz odeljka Česta pitanja.
Na našoj veb lokaciji i u poruci sa zahtevom za pretplatu navedeno je da su naše usluge namenjene korisnicima koji su stariji od 18 godina.
Naše usluge ispunjavaju zahteve Kodeksa za usluge koje se plaćaju (Code of Practice for Premium Rate Services) organizacije ComReg.

10)Nepoželjni sadržaji
WinWithFun ne šalje e-poruke. Naše partnerske mreže navode imena naših proizvoda u svojim promotivnim materijalima koji se distribuiraju na različite načine, uključujući i e-poštu.
Ako ste se registrovali za primanje promotivnih materijala e-poštom kod neke od ovih mreža, može se desiti da dobijete i ponudu usluge WinWithFun.
Ako ne želite da vam stižu ove e-poruke, kontaktirajte pošiljaoca e-poruke i zatražite da budete uklonjeni sa liste primalaca. U većini slučajeva, takve e-poruke sadrže dugme Unsubscribe (Odjavi me) pomoću kojeg možete ukloniti svoju e-adresu sa liste primalaca. Ili, možete blokirati pošiljaoca e-poruke pomoću funkcije za blokiranje u aplikaciji za e-poštu (Hotmail, Outlook, Gmail itd.).

11)Iskačući prozori
Neki računarski softveri dobijaju se besplatno, ali sadrže ugrađene reklame.
Te reklame omogućavaju proizvođačima da softver ponude besplatno, a sreću se u raznim aplikacijama, kao što su ubrzivači preuzimanja, alatke za vremensku prognozu i aplikacije za preuzimanje muzike.
Naše partnerske mreže mogu promovisati uslugu WinWithFun preko ovih aplikacija, što znači da će se reklama za njih prikazati kao iskačući prozor na ekranu.
Osim toga, neke veb lokacije same generišu iskačuće prozore. U najvećem broju slučajeva, to im omogućava da nastave da nude svoje proizvode/informacije besplatno.
Radi se o sličnom principu kao kod besplatnih TV kanala na kojima se u toku emisija prikazuju reklame kako bi se pokrili troškovi emitovanja.
Iskačući prozori nisu štetni i možete ih zatvoriti kao i svaki drugi prozor.
Međutim, ako želite da vam se više ne prikazuju, možete da deinstalirate aplikaciju iz koje potiču ili da instalirate aplikaciju za blokiranje iskačućih prozora, kao što je AdAware.

12) Pitanje koje me zanima nije navedeno u Čestim pitanjima!
Za sva ostala pitanja, pošaljite nam e-poruku sa upitom na info.rs@winwithfun.com U e-poruci navedite svoj broj mobilnog telefona.
Takođe, možete pozvati našu liniju za korisničku podršku: TBD (besplatan poziv, možete razgovarati sa agentom u toku radnog vremena).